Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Het contact was erg prettig. We kregen snel reactie op onze vragen. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden. De makelaar is goed op de hoogte van de woningmarkt.

Anoniem
9

Prettig, persoonlijk en vriendelijk contact met verschillende medewerkers van Eggink Maalderink gehad tijdens het verkoopproces. Hebben ons zowel bij aankoop als verkoop geholpen. Zijn goed bereikbaar en proces vooraf en tijdens helder uitgelegd. Zeker een aanrader!

Martin Elshof
10

Vriendelijke zeer kundige makelaar. Grote kennis van de lokale markt. Perfecte commerciële en administratieve ondersteuning. Kortom niets dan lof.

Jansje Wilhelmina Sattler
9

Goede begeleiding, prettige klik.

Dhr. Boersbroek
10

No nonsens makelaar. Realistische zakelijke begeleiding. Prettig en toegankelijk in de communicatie. Zal deze makelaar zeker aanraden bij kopers/verkopers!

Dhr. Elshof
9

Zeer aimabele maar bovenal zeer deskundige makelaar Hans van Reen. Uitermate goed op de hoogte van de lokale markt. Zeer communicatief en snel reagerend op onze vragen. Heeft onze belangen uitstekend behartigd. Ondersteuning vanuit de com. medewerker was ook uitstekend. Snel en adequaat werd gereageerd op vragen en opmerkingen.

Anoniem
8

Goede communicatie en goede begeleiding. Het contact via makelaar liep goed, er was regelmatig zowel mondeling als telefonisch contact over de stand van zaken. Ik heb mijn huis dus ook met succes kunnen verkopen.

Mevr. Polman
9

Heb een goed contact met Thijs Pasman, komt zu2019n afspraken goed na! Als ik iemand van Eggink- Maalderink moet hebben. Thijs dus

Anoniem
10

Vertrouwen wekkende makelaar met gevoel voor persoonlijke aandacht. Deskundige en professionele aanpak zonder poeha. Gaf een bijzonder goede waarde bepaling, bleek later de exacte taxatie waarde.

Maud van der Knaap
8

We zijn heel tevreden over de juiste inschatting van zaken en daardoor de snelle verkoop tegen een goede prijs.

Dhr. Dragt
9

De makelaars van Eggink en Maalderink hebben goed werk geleverd. Alle lof in de eerst plaats voor Hans en Jeanette van Rheen. Ze waren altijd bereikbaar en bereid tot overleg! Met name hun enthousiasme en volhardendheid heeft er toe geleid dat we ons huis voor een mooie prijs hebben kunnen verkopen. Ook dank aan Bas Simon en Hans Nijland en natuurlijk aan de mensen van de backoffice, chapeau!

Anoniem
8

Het contact via makelaar liep goed, er was regelmatig zowel mondeling als telefonisch contact over de stand van zaken. We hebben ons huis dus ook met succes kunnen verkopen.

Aksan
10

Super tevreden. Heel professioneel. Vertrouwd snel opgepakt.

Anoniem
9

Perfecte begeleiding. Goed gedaan! Alle afspraken goed nagekomen. Geen verassingen tot nog toe. Zou t iedereen aanraden.

Mevr. Pasman
7

Prima contact, vriendelijk behulpzaam , ik had de in druk weinig afiniteit met oude huizen , en de omgeving in Zutphen

Dhr. Giacomo van der Vegt
9

Prettig team van mensen bij Eggink. Komen afspraken na, zijn serieus bezig. Prima persoonlijk contact. Erg tevreden over deze makelaar.

Anoniem
9

Zeer prettig contact. Duidelijke afspraken. Goede prijs kwaliteit verhouding. En alle medewerkers zijn zeer vriendelijk.

Wolterink
7

Ik heb advise prijs als belangrijkste opgegeven, maar ok de makelaar zelf was een belangrijk punt van afweging en ook de voorwaarden. De combinatie van die 3 deed ons voor jullie kiezen.

Bert Brouwer
8

Wij zijn tevreden, ga zo door

P.A.C.P. Boersbroek
10

Toegankelijke en actieve makelaar die de belangen van alle betrokken partijen integer en respectvol behartigd. No nonsens!

Rimmy Agema
10

Door de aankoop van een nieuwbouwwoning waren wij aangewezen op twee makelaars die deze woningen in de verkoop hebben. Zonder twijfel hebben wij gekozen voor Hans Nijland van Eggink Makelaardij. Alle punten die bij vraag 4 stonden zijn wat ons betreft op Hans Nijland van toepassing.

Roesink
10

Van af het begin een goed gevoel. Dus dit gaat goed komen. Professionele aanpak . Top

Letty Reurich
8

Omdat mijn zoon het contact grotendeels onderhoudt, mis ik een paar dingen, zoals het tel. nr. van de makelaar. Ik heb ook nog enkele punten die ik graag vóór het eerste bezoek met hem zou willen bespreken. Daarbij wil ik hem de sleutels van mijn huis aan hem overhandigen. Omdat ik twee grote honden heb en daar even een wachtplek voor nodig heb tijdens het bezoek, ben ik misschien niet thuis vóór het bezoek.

Herma van der Veen
8

Fijn contact, goede gesprekspartners, zorgvuldige dienstverlening. Wij zijn heel tevreden.

Herman Smale
9

Goed contact met vertrouwen wekkende makelaar. Ook op zaterdag bereikbaar. Legt alles goed uit . Goede presentatie op Funda.

Dierdorp
8

Het is nog wat vroeg in het proces om daar gefundeerd op te reageren.

Bulten
8

Prettig professioneel en snel

Arco van Bemmel
9

Veel aandacht; geen moeite te veel; professioneel; klik met klant; straalt vertrouwen uit

Dhr. Van Spanje
10

De makelaar heeft van meet af aan meegedacht over de verkoop van ons huis; heeft snel gereageerd en in recordtijd een koper gevonden. Hij heeft ons tevens zeer goed geholpen met het vinden van vervangende woonruimte in de vorm van een appartement. Dus: wij zijn helemaal tevreden.

Thomas Krijnen
7

Goede klik met het kennismakingsgesprek. Snelle schakeling aangezien het bij ons even afwachten was of we voor september zelf een geschikt huis konden vinden zodat we de planning konden aanhouden. So far so good, nu hopen op een vlotte verkoop van ons huis. Wij verwachten uiteraard dat er snel geschakeld word als er interesse is. Mvg Thomas Krijnen

Karin Reuvers
8

Eigenlijk is het nog te vroeg om deze enquête in te vullen. Ik weet pas hoe tevreden ik ben als blijkt of de makelaar gelijk had met zijn strategie.

Mevr. Mohammed
10

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Ik ben erg blij met de snelle verkoop van mijn appartement. het werd allemaal zeer goed voor mijn geregeld en werden goed op de hoogte gehouden tijdens de verkoop. de persoonlijke benadering van makelaar Eggik Maalderink zorgde ervoor dat ik het met een gerust hart uit handen konden geven. super bedankt

Dhr. Sessink
9

De verkoop verliep goed, men is duidelijk, prettig in omgang, hulpvaardig en betrouwbaar, je kunt ervan op aan. Ook met de onverwachte mogelijkheid van aankoop werd zeer snel actie ondernomen met voor ons goed resultaat!

Mevr. Koopman
9

Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij de makelaar. Zeer sociaal ingesteld en had al veel uitgezocht over de woning. De bezichtigingen en terugkoppelingen door de assistent makelaar zijn ook als zeer prettig ervaren.

Kastermans
7

Gewoon goed

Anoniem
9

Snelle antwoorden en snelle service. Daardoor snel en deskundig kunnen schakelen tijdens het verkoopproces.

Jacques Reijnen
9

Een dikke negen op dit moment.

Anoniem
9

We hebben heel fijn contact gehad met zowel Marcel Bourgonje als Thijs Pasman. Ze zijn snel met reageren en zorgen ervoor dat alles omtrent de verkoop van onze woning goed is verlopen. Kortom: de samenwerking was prima!! Zeker een kantoor om aan te bevelen!

van Spanje
8

Snel werkend, correct, meedenkend en bereikbaarheid zijn sterke punten.

Anoniem
9

Naast veel kennis ook een zeer goedontwikkeld gevoel voor de huizenmarkt. In omgang prettige balans tussen belichten van zakelijke en persoonlijke aspecten. We zijn heel erg tevreden!

Anoniem
8

De makelaar kent de lokale markt zeer goed en is erg goed in het bepalen van de verkoopstrategie. De communicatie met de makelaar is ronduit slecht (erg moeilijk bereikbaar) maar het kantoor van Eggink vangt de communicatie-problematiek goed op en is heel prettig in de afwikkeling/planning van de transactie en alle afspraken die erbij horen. De combinatie van deze makelaar en het kantoor erachter is zeker in orde.

Dhr. Smedinga
9

We zijn zeer tevreden over de makelaar, de communicatie liep goed, alleen op het allerlaatst was er nog een klein probleem voor de overdracht waarvan wij het idee hebben dat de makelaar dat al eerder had kunnen signaleren en had kunnen ingrijpen omdat exact hetzelfde bij onze buren aan de hand was en het probleem daar al eerder naar voren was gekomen. Uiteindelijk op tijd en naar alle tevredenheid opgelost. Bij een eventuele volgende verkoop nemen we deze makelaar zeker weer in de arm.

Dhr. J. W. Van Lier
7

Prettige contacten. Er waren wel wat foutjes, maar die zijn snel hersteld. Makelaars waren voorkomend en behulpzaam. Ook nadat het huis verkocht was zijn we voortreffelijk geholpen met tips en adviezen bij de zoektocht naar een volgende woning.

Dhr. B. Wadie
8

Huis binnen 2 weken nadat het de verkoop in ging verkocht! Snelle afhandeling door Marcel en Thijs, prettige samenwerking en duidelijke communicatie.

Anoniem
9

Erg kundig en vriendelijk personeel .we zijn prima geholpen en begeleid met zoeken naar een nieuwe woning.

Willem Plooij
8

Goed en snel. Daar hou ik van.

Willems
9

Het contact tussen makelaar en client is in orde. Samen streven naar een snelle verkoop van de woning.

Danielle Koopman
9

Inlevingsvermogen

Anoniem
8

Het contact verliep goed en de woning is verkocht met de termijn die ik verwachtte. Alleen jammer dat bij de overdracht een onbekende medewerkster aanwezig was dit heb ik als onplezierig ervaren.

Sessink
8

Een prettig contact dat vertrouwen gaf om verder te gaan.

Terug
Recent bekeken