Dit hebben onze klanten ervaren...

Hiddink
10

Prettige samenwerking, laagdrempelig en professioneel

Anoniem
9

Tijdens het intake gesprek zijn de wensen en verwachtingen uitgesproken en zijn afspraken gemaakt. Deze werden in de praktijk ook nagekomen. De communicatie verliep prettig. De kennis over de snelle ontwikkelingen op de huizenmarkt in dit segment bleek van meerwaarde en goed uit te pakken. Kortom, ik zou deze makelaar aan raden voor de verkoop van je woning.

Mevr. Koeslag
8

Het kontact was heel wisselend moest zelf nog wel eens bellen over het verloop van een bezichtiging. Maar als er een bezichtiging was geweest werd is altijd direct gebeld. En er werd zeer goed naar mijn wensen geluisterd en niet geprobeerd een verkoop door te drukken. Personeel heel aardig.

Anoniem
10

Ik heb de vraagprijs laten bepalen door de makelaar, waarbij ik heb aangegeven een marktconforme prijs te willen vragen. Dat is gebeurd en in een week was het huis verkocht met alle voorwaarden, zoals datum van levering, die wij wilden hebben. Je betaalt wat maar dan krijg je ook wat!

Dhr. Munneke
9

Altijd een goed contact gehad en zijn gedurende de verkoop goed geadviseerd en op de hoogte gehouden. Gewoon een prima kantoor met fijne mensen.

Bashar Wadie
9

Snel, vriendelijke en duidelijk. 10+ Makelaars biedt zijn cliënten een volwaardig pakket aan en waar nodig adviseert hij een Vast goedstylist voor de optimale verkoop. Een makelaar die meedenkt!...

Herman van der Veen
9

Supercontact met makelaar en zeer flexibel in maken van (snelle) afspraken enhet regelen van het te koop zetten van ons huis!

Paul Wokke
7

Eigenlijk komt deze Enquete te vroeg - even afwachten hoe de rest van het proces verloopt...!

Twiggy Van Handenhove
9

Fijn gesprek. Makelaar goed voorbereid.

Mevr. Verbeek jacqueline
9

Zeer prettige makelaar. Belt by vragen altyd netjes terug.alles word tot in detail besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een echte aanrader

Anoniem
8

Eggink denk mee en zo hebben wij ons huis verkocht en ons droomhuisje gekocht.

Anoniem
9

We moesten het huis van onze overleden moeder verkopen en zijn zelf niet woonachtig in de woonplaats. De makelaar heeft ons heel goed geholpen. Er was regelmatig mail en telefonisch contact, wat erg prettig verliep. De woning is na de eerste bezichtiging verkocht voor een prima prijs. We zijn zeer tevreden. Hartelijk dank voor alle hulp en de snelle verkoop.

van Aalst
7

Ingewikkeld was om de juiste foto's en teksten "rond" te krijgen en ook de beschrijving van de diverse ruimten in de plattegronden. De start van de presentatie begon, tot onze verrassing, met een verkeerd bouwjaar! Het heeft enkele dagen gekost voor de internetpagina in orde was. Marcel Bourgonje heft zijn best gedaan om eea zo snel mogelijk in orde te krijgen, maar wij hadden daar wat meer ondersteuning bij gehoopt. Mvrgr, Cobienne van Aalst

Ince
7

Heel fijn en duidelijk intakegesprek. Alles was goed voorbereid.

Dhr. Vincent Dorland
8

Dit was onze eerste verkoop, was graag iets beter geïnformeerd over het hele proces rondom een huis verkopen.

Anoniem
8

We zijn begonnen met een makelaar en daarna heeft een ander van de zelfde makelaardij het overgenomen de ware reden is ons niet bekend!

Nick Langenberg
8

Professioneel en kennis van zaken

Mevr. Pardijs
9

Ik heb prettig samengewerkt met Marcel Bourgonje. Gelukkig kon ik het huis snel verkopen. Ook het huren van het appartement aan de Jan Rozeboomstraat verliep zeer vlot. Gevolg was dat beide ondertekingen binnen een week plaatsvonden. Hierbij had veel steun aan Marcel. Omdat de zoon van een vriendin het huis kocht,waarbij de situatie enigsins ingewikkeld was, Was het prettig om de hulp van Marcel aan mijn kant te weten.

Anoniem
9

Makelaar is een echte aanrader: Kennis van zaken en eerlijk. Op een paar puntjes na verliep alles vlekkeloos. De fouten zijn goed verholpen. Makelaar reageert tijdig op mail en indien de makelaar in gesprek is wordt de telefoon vriendelijk door de receptie opgenomen.

Anoniem
8

Makelaarskantoor fungeert als team, zeer goede bereikbaarheid en respons op vragen en verzoeken etc.

Anoniem
8

Goede begeleiding bij een verkoop voor verkoper in het buitenland. Goed onderbouwde prijsstelling, goed contact en degelijke adviezen bij onderhandeling. Enige punt dat de beoordeling niet hoger laat zijn is dat open dagen wellicht meer in het weekend georganiseerd konden worden, want dan een grotere kans op kijkers?

Dhr. geert.langenhof
9

De eerste jaren hadden wij het idee dat er niets werd gedaan om het huis te promoten. Toen er een ander het object in beheer kreeg is alles vrij snel verlopen, en met goede service. Hier zijn wij de makelaars zeer dankbaar voor, Ook de afwikkeling van de verkoop verdiend veel lof.

Francis van Vuuren
10

Een persoonlijke, prettige en een professionele samenwerking.

Verbeek
9

Goede kennis van zaken en erg prettig in de omgang

Dhr. Henk Wonink
8

Reageren professioneel en goed op kritiek en schieten niet direct in de verdediging.

Anoniem
8

Prima contact. Makelaar heeft het huis breed uitgezet en bekendheid aan gegeven. De opdracht die wij hebben meegegeven is ook uitgevoerd.

Anoniem
10

Ik heb veel deskundigheid en enthousiasme ervaren bij deze makelaardij, Afspraken verliepen vlot en volgens behoren. Goede fotograaf zodat het huis met haar charmes ook goed op de foto stond. Ik heb mijn huis binnen 10 dagen verkocht. Prima makelaardij!

Nelleke Bosch
10

Erg snelle reactie op mijn bericht via uw website waardoor het huis

Kalf
8

Professionele aan pak van makelaar en fotograaf

Dhr. Ten dam
9

Zeer fijne makelaar, deskundig en alles in goed overleg. Goede service en niet te duur. Kortom ik zou hem iedereen aanbevelen.

Anoniem
10

Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. Bij de eerste ontmoeting werd het snel duidelijk dat de makelaar zijn huiswerk had gedaan en dat hij op de hoogte was van de huidige markt. Je krijgt gedurende het process met verschillende mensen van de makelaarskantoor te maken, wat even wennen is, maar ze zijn allemaal zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij de vierde bezichtiging was het al raak en wel binnen zes dagen. Ik kan deze makelaarskantoor zeker aanraden.

Dhr. Mogezomp
8

Persoonlijke begeleiding en eerlijke feedback. Ze voelen goed aan wat mensen willen. abcdefghijklm

Dhr. van Bendegem
10

Zeer goede en betrouwbare (!) makelaar die in staat is om vanuit de marktkennis goed te adviseren en snel te handelen.

Mevr. Elcke Jansen
10

Wij hebben ons huis binnen 1 dag verkocht! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de verkoop van ons huis en de makelaar. Hij heeft ons in eerste instantie goed geïnformeerd over hoe we ons huis goed op de markt konden zetten. Wij konden altijd terecht bij de makelaar met vragen en kregen na de bezichtiging ook gelijk feedback. De verkoop is erg snel afgehandeld.

Dhr. Mogezomp
8

Persoonlijke begeleiding en eerlijke feedback. Ze voelen goed aan wat mensen willen. abcdefghijklm

Dhr. van Hesse
8

Prima makelaar niks mis mee goed contact. Goede service en zeer correct allemaal.Zeker aan te raden als je een woning wil verkopen.

Cornielje
10

prettig en snel

Vermeij
9

Zeer prettig contact. Proffesioneel en toegankelijk. Snelle en heldere reactie op vragen.

Postma
10

Klik met een makelaar die verstand van zaken heeft

Ellen Modderkolk
8

Makkelijk bereikbaar, correcte terugkoppeling.

Dhr. Richard Materman
9

Het contact met de makelaars was goed en we konden zeer snel schakelen als dat nodig was. Wij raden eggink maalderink zeker aan bij de mensen. Mvgr

Dhr. Verstegen
9

Het contact met de makelaar verliep goed, de presentatie van ons huis was mooi! Goede keus!

Groot Bleumink
8

Duidelijke uitleg, vriendelijke behandeling, weten waar ze mee bezig zijn en nemen verzoeken van ons serieus

Willie van de Coolwijk
10

Professionele aanpak en we zijn goed geinformeerd

Nijland
7

Vriendelijk en enthousiast. Bij het intakegesprek werden zaken onderbouwd op basis van data, dit schept duidelijkheid en geeft aan wat je kunt verwachten. Communicatie kan beter. Tip: neem de mensen mee in het proces: Vanaf het begin af aan hou de mensen per mail of telefonisch op de hoogte wat de volgende stap is. -overige tips: hou contact met de fotograaf, zodat jullie ook weten wanneer hij/zij foto's komt maken zodat jullie weten wanneer de volgende stap gezet kan worden. Informeer de klant daarover. -Bij mij werd beloofd dat er een 2e makelaar mee zou komen tijdens het foto's maken zodat hij ook een 'gevoel' bij het huis zou hebben. Door verkeerde interne communicatie (gok ik), was dit niet gebeurd. Daardoor moest ik nog een keer een halve dag vrij nemen. Dit viel mij tegen.

Tempels
10

Perfect,kom woorden tekort.

Tempels
8

Alles loopt naar

Tempels
8

ALLES GAA T VOLGENS MIJ UITSTEKEND

Anoniem
7

Ik heb goede ervaringen met deze makelaar.

W.Michel
9

ik vond dat de persoon die ons te woord stond zeer vertrouwden resoluut overkwam

Terug
Recent bekeken