Dit hebben onze klanten ervaren...

Milo Lehmann
10

het totaalpakket was van belang. Niet alleen de makelaar heeft zijn best gedaan, maar het hele team (de medemakelaars en de medewerkers op kantoor) toonde betrokkenheid bij het verkoopproces. Een geolied team. Chapeau.

Hans Tenk
8

De klik was er met de makelaar en het vertrouwen.

Anoniem
9

Fijne samenwerking, het gehele team is goed op de hoogte en werken samen. Lijntjes zijn kort en ze durven buiten de box te denken!

Mevr. Evertse
9

Het contact was fijn. Ze waren altijd goed bereikbaar, reageerden snel en konden mij goed adviseren.

Anoniem
8

Het contact met Eggink verliep vlot en prettig. Realistisch in het meedenken en snel met reacties. De verkoop gong zo snel dat ik zelf overdonderd was. Ik had graag wat meer vooraf geweten over de opties voor hoe je om kunt gaan met biedingen en welke keuzes je als verkoper hebt. Het resultaat is prima, dus ik ben dik tevreden.

Mevr. Waalkens
9

contact met makelaar verliep prima. Maar ook met de overige personeelsleden, allemaal heel vriendelijk. Korte lijnen,snelle reactie. Kortom heel plezierig!

Mevr. Allersma
10

Ons huis is op vrij korte termijn verkocht. In goed overleg zijn alle kijkers ingepland. Ze zijn goed/makkelijk bereikbaar. Gewoon allemaal prima en dus zijn we zeer tevreden.

Jansje Vredenberg-Wittenberg/ Anja Hietkamp
9

Goed contact en inzet. Er wordt meegedacht en presentatie van de woning goed verzorgd.

Anoniem
8

Contact met Eggink- Maalderink verliep erg soepel. Zij zijn goed bereikbaar. De makelaars staan open voor overleg en geven goede adviezen. Handelen snel en kunnen snel schakelen. Na iedere bezichtiging wordt gelijk telefonisch contact opgenomen wat erg prettig is.

Anoniem
10

Prima makelaarskantoor. Plezierig contact gehad met de makelaar en deskundig advies gekregen. De bemiddeling heeft tenslotte ook tot een verkoop van de woning geleid.

Mevr. de Waard
9

Snel, accuraat, zeer tevreden over verloop van het gehele proces. De verkoop is razend snel gegaan. Uiteraard tevreden.

Heuvel
8

Prima geholpen door mijn makelaar. Dacht mee en het is allemaal zeer snel gegaan. Natuurlijk ook vanwege de vraag die momenteel zeer groot is op de markt. Marcel bedankt voor je inzet en werk en natuurlijk jou andere collega's :).

Jan Hofman
10

Professionele presentatie, duidelijke afspraken zeer correct en vriendelijk. Na bezichtiging altijd even contact dat is door ons zeer gewaardeerd. Met vr gr.Riet & Jan Hofman.

Rick Brandenbarg
10

Tip is dat ik mij afvraag waarom standaard bij iedere verkoop van de woning de interieur adviseur wordt betrokken. Voor ons had dit geen meerwaarde. Ze is geweest voor de thee eigenlijk en had eigenlijk geen toevoeging

Anoniem
9

Makelaars, enthousiast, vriendelijk, respectvol, bieding verliep snel. Styliste, fotograaf, inmeter, allemaal hardwerkende enthousiaste mensen.

Anoniem
8

Contact verliep prima, afspraken werden goed nagekomen. Makelaar was zelf alleen lastig bereikbaar.

Dhr. ter Horst
8

Contact met Makelaar was prima.(zeer attent en vriendelijk) Het huis was zo snel verkocht dat er verder geen akties meer nodig waren. Ben zeer tevreden hoe het gegaan is. .

Erik Stoelhorst
9

prettige samenwerking met een vakkundige makelaar

Mevr. Koster
10

Contact met de makelaar, Hans Nijland was uitstekend, servicegericht, snel en accuraat. Altijd direct reageren en pro-actief. Waar nodig meedenken en oplossingsgericht. Heel tevreden, aanrader.

F.J. Engel
7

We zijn erg blij dat ons huis, na een kleine 2 jaar, is verkocht.De eerste serieuze koper heeft ons veel hoofdbrekens gekost, maar de tweede poging was wel succesvol.We kunnen nu volop aan de slag met de verhuizing en het nieuwe huis dat we inmiddels gevonden hebben. We zijn tevreden met de ondersteuning ,die we van de Heer van Reen gekregen hebben. Dank daarvoor. F.J.Engel.

Anoniem
9

Goede persoonlijke benadering. Korte lijntjes. De makelaar is professioneel en heeft grote kennis van de markt, de makelaar had statistieken bij zich m.b.t. de huizenmarkt in Zutphen en omgeving en het landelijk gemiddelde. Op basis daarvan hebben zij de vraagprijs betaald en goed geluisterd naar onze wensen. Vanuit het netwerk van de makelaar zijn er kijkers wezen kijken en uiteindelijk is het via Funda heel snel gegaan. Het huis heeft 9 dagen te koop gestaan. Eggink Maalderink raden wij mensen aan bij de verkoop van hun woning.

Anoniem
10

Kundig, veel kennis van de markt ,vriendelijk, goede service van gehele team. Een makelaar die echt voor zijn klant staat. Een makelaar die zijn geld waar maakt. Zeer aan te bevelen.

Dhr. van Bemmel
9

Onze makerlaar bij Eggink Maalderink was Hans Nijland. Wij zijn zeer tevreden over zijn kennis, kunde en begeleiding. Hans reageert alert op ontwikkelingen, communiceert direct hierover en hij brengt rust als het spannend wordt. Geen enkele moeite is Hans teveel. Zelfs tijdens zijn gezinsvakantie bijna dagelijks een contactmoment om ons advies te geven. Hans heeft een mooie verkoopprijs voor ons gerealiseerd. Ook de courtageafspraak was geheel naar onze wens. Ook het team op kantoor zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Kortom, Hans en team enorm bedankt! Tineke en Arco

Anoniem
9

Erg prettig en altijd met inzet en deskundigheid! De Makelaar heeft ons elke stap meegenomen in het proces zodat er geen verrassingen waren. Verder hebben de adviezen goed uitgepakt en dat maakt ook het verschil. Altijd het gevoel gehad Klant te zijn.

Lammertink
7

Vind het contact tussen makelaar voor verbetering vatbaar. Presentatie en afhandeling waren goed.

Dhr. de Lange
9

Het contact met de makelaar, t.w. Hans van Reen, was zeer goed. Wat we hadden verwacht en wat er uiteindelijk uit kwam sloot redelijk goed op elkaar aan. Al met al is het vrij vlot verlopen en is ons huis na een half jaar verkocht. Een kritiekpunt was het zonder ons van te voren daarover in te lichten, inschakelen van een collega, die ons overigens zeer goed telefonisch op de hoogte bracht van de reacties van de kijkers.

Anoniem
8

Alles is soepel en goed verlopen, het is prettig zaken doen met deze makelaar. Alle afspraken zijn nagekomen en ons huis was snel verkocht.

Anoniem
8

Fijn en soepel verlopen. Snelle verkoop. Enig puntje was dat we in praktijk niet te maken hadden met zelfde contactpersoon als bij kennismaking.

Anoniem
10

Het contact was erg prettig. We kregen snel reactie op onze vragen. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden. De makelaar is goed op de hoogte van de woningmarkt.

Anoniem
9

Prettig, persoonlijk en vriendelijk contact met verschillende medewerkers van Eggink Maalderink gehad tijdens het verkoopproces. Hebben ons zowel bij aankoop als verkoop geholpen. Zijn goed bereikbaar en proces vooraf en tijdens helder uitgelegd. Zeker een aanrader!

Martin Elshof
10

Vriendelijke zeer kundige makelaar. Grote kennis van de lokale markt. Perfecte commerciële en administratieve ondersteuning. Kortom niets dan lof.

Jansje Wilhelmina Sattler
9

Goede begeleiding, prettige klik.

Dhr. Boersbroek
10

No nonsens makelaar. Realistische zakelijke begeleiding. Prettig en toegankelijk in de communicatie. Zal deze makelaar zeker aanraden bij kopers/verkopers!

Dhr. Elshof
9

Zeer aimabele maar bovenal zeer deskundige makelaar Hans van Reen. Uitermate goed op de hoogte van de lokale markt. Zeer communicatief en snel reagerend op onze vragen. Heeft onze belangen uitstekend behartigd. Ondersteuning vanuit de com. medewerker was ook uitstekend. Snel en adequaat werd gereageerd op vragen en opmerkingen.

Anoniem
8

Goede communicatie en goede begeleiding. Het contact via makelaar liep goed, er was regelmatig zowel mondeling als telefonisch contact over de stand van zaken. Ik heb mijn huis dus ook met succes kunnen verkopen.

Mevr. Polman
9

Heb een goed contact met Thijs Pasman, komt zu2019n afspraken goed na! Als ik iemand van Eggink- Maalderink moet hebben. Thijs dus

Anoniem
10

Vertrouwen wekkende makelaar met gevoel voor persoonlijke aandacht. Deskundige en professionele aanpak zonder poeha. Gaf een bijzonder goede waarde bepaling, bleek later de exacte taxatie waarde.

Maud van der Knaap
8

We zijn heel tevreden over de juiste inschatting van zaken en daardoor de snelle verkoop tegen een goede prijs.

Dhr. Dragt
9

De makelaars van Eggink en Maalderink hebben goed werk geleverd. Alle lof in de eerst plaats voor Hans en Jeanette van Rheen. Ze waren altijd bereikbaar en bereid tot overleg! Met name hun enthousiasme en volhardendheid heeft er toe geleid dat we ons huis voor een mooie prijs hebben kunnen verkopen. Ook dank aan Bas Simon en Hans Nijland en natuurlijk aan de mensen van de backoffice, chapeau!

Anoniem
8

Het contact via makelaar liep goed, er was regelmatig zowel mondeling als telefonisch contact over de stand van zaken. We hebben ons huis dus ook met succes kunnen verkopen.

Aksan
10

Super tevreden. Heel professioneel. Vertrouwd snel opgepakt.

Anoniem
9

Perfecte begeleiding. Goed gedaan! Alle afspraken goed nagekomen. Geen verassingen tot nog toe. Zou t iedereen aanraden.

Mevr. Pasman
7

Prima contact, vriendelijk behulpzaam , ik had de in druk weinig afiniteit met oude huizen , en de omgeving in Zutphen

Dhr. Giacomo van der Vegt
9

Prettig team van mensen bij Eggink. Komen afspraken na, zijn serieus bezig. Prima persoonlijk contact. Erg tevreden over deze makelaar.

Anoniem
9

Zeer prettig contact. Duidelijke afspraken. Goede prijs kwaliteit verhouding. En alle medewerkers zijn zeer vriendelijk.

Wolterink
7

Ik heb advise prijs als belangrijkste opgegeven, maar ok de makelaar zelf was een belangrijk punt van afweging en ook de voorwaarden. De combinatie van die 3 deed ons voor jullie kiezen.

Bert Brouwer
8

Wij zijn tevreden, ga zo door

P.A.C.P. Boersbroek
10

Toegankelijke en actieve makelaar die de belangen van alle betrokken partijen integer en respectvol behartigd. No nonsens!

Rimmy Agema
10

Door de aankoop van een nieuwbouwwoning waren wij aangewezen op twee makelaars die deze woningen in de verkoop hebben. Zonder twijfel hebben wij gekozen voor Hans Nijland van Eggink Makelaardij. Alle punten die bij vraag 4 stonden zijn wat ons betreft op Hans Nijland van toepassing.

Roesink
10

Van af het begin een goed gevoel. Dus dit gaat goed komen. Professionele aanpak . Top

Terug
Recent bekeken