Dit hebben onze klanten ervaren...

Rimmy Agema
10

Door de aankoop van een nieuwbouwwoning waren wij aangewezen op twee makelaars die deze woningen in de verkoop hebben. Zonder twijfel hebben wij gekozen voor Hans Nijland van Eggink Makelaardij. Alle punten die bij vraag 4 stonden zijn wat ons betreft op Hans Nijland van toepassing.

Roesink
10

Van af het begin een goed gevoel. Dus dit gaat goed komen. Professionele aanpak . Top

Letty Reurich
8

Omdat mijn zoon het contact grotendeels onderhoudt, mis ik een paar dingen, zoals het tel. nr. van de makelaar. Ik heb ook nog enkele punten die ik graag vóór het eerste bezoek met hem zou willen bespreken. Daarbij wil ik hem de sleutels van mijn huis aan hem overhandigen. Omdat ik twee grote honden heb en daar even een wachtplek voor nodig heb tijdens het bezoek, ben ik misschien niet thuis vóór het bezoek.

Herma van der Veen
8

Fijn contact, goede gesprekspartners, zorgvuldige dienstverlening. Wij zijn heel tevreden.

Herman Smale
9

Goed contact met vertrouwen wekkende makelaar. Ook op zaterdag bereikbaar. Legt alles goed uit . Goede presentatie op Funda.

Dierdorp
8

Het is nog wat vroeg in het proces om daar gefundeerd op te reageren.

Bulten
8

Prettig professioneel en snel

Arco van Bemmel
9

Veel aandacht; geen moeite te veel; professioneel; klik met klant; straalt vertrouwen uit

Dhr. Van Spanje
10

De makelaar heeft van meet af aan meegedacht over de verkoop van ons huis; heeft snel gereageerd en in recordtijd een koper gevonden. Hij heeft ons tevens zeer goed geholpen met het vinden van vervangende woonruimte in de vorm van een appartement. Dus: wij zijn helemaal tevreden.

Thomas Krijnen
7

Goede klik met het kennismakingsgesprek. Snelle schakeling aangezien het bij ons even afwachten was of we voor september zelf een geschikt huis konden vinden zodat we de planning konden aanhouden. So far so good, nu hopen op een vlotte verkoop van ons huis. Wij verwachten uiteraard dat er snel geschakeld word als er interesse is. Mvg Thomas Krijnen

Karin Reuvers
8

Eigenlijk is het nog te vroeg om deze enquête in te vullen. Ik weet pas hoe tevreden ik ben als blijkt of de makelaar gelijk had met zijn strategie.

Mevr. Mohammed
10

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Ik ben erg blij met de snelle verkoop van mijn appartement. het werd allemaal zeer goed voor mijn geregeld en werden goed op de hoogte gehouden tijdens de verkoop. de persoonlijke benadering van makelaar Eggik Maalderink zorgde ervoor dat ik het met een gerust hart uit handen konden geven. super bedankt

Dhr. Sessink
9

De verkoop verliep goed, men is duidelijk, prettig in omgang, hulpvaardig en betrouwbaar, je kunt ervan op aan. Ook met de onverwachte mogelijkheid van aankoop werd zeer snel actie ondernomen met voor ons goed resultaat!

Mevr. Koopman
9

Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij de makelaar. Zeer sociaal ingesteld en had al veel uitgezocht over de woning. De bezichtigingen en terugkoppelingen door de assistent makelaar zijn ook als zeer prettig ervaren.

Kastermans
7

Gewoon goed

Anoniem
9

Snelle antwoorden en snelle service. Daardoor snel en deskundig kunnen schakelen tijdens het verkoopproces.

Jacques Reijnen
9

Een dikke negen op dit moment.

Anoniem
9

We hebben heel fijn contact gehad met zowel Marcel Bourgonje als Thijs Pasman. Ze zijn snel met reageren en zorgen ervoor dat alles omtrent de verkoop van onze woning goed is verlopen. Kortom: de samenwerking was prima!! Zeker een kantoor om aan te bevelen!

van Spanje
8

Snel werkend, correct, meedenkend en bereikbaarheid zijn sterke punten.

Anoniem
9

Naast veel kennis ook een zeer goedontwikkeld gevoel voor de huizenmarkt. In omgang prettige balans tussen belichten van zakelijke en persoonlijke aspecten. We zijn heel erg tevreden!

Anoniem
8

De makelaar kent de lokale markt zeer goed en is erg goed in het bepalen van de verkoopstrategie. De communicatie met de makelaar is ronduit slecht (erg moeilijk bereikbaar) maar het kantoor van Eggink vangt de communicatie-problematiek goed op en is heel prettig in de afwikkeling/planning van de transactie en alle afspraken die erbij horen. De combinatie van deze makelaar en het kantoor erachter is zeker in orde.

Dhr. Smedinga
9

We zijn zeer tevreden over de makelaar, de communicatie liep goed, alleen op het allerlaatst was er nog een klein probleem voor de overdracht waarvan wij het idee hebben dat de makelaar dat al eerder had kunnen signaleren en had kunnen ingrijpen omdat exact hetzelfde bij onze buren aan de hand was en het probleem daar al eerder naar voren was gekomen. Uiteindelijk op tijd en naar alle tevredenheid opgelost. Bij een eventuele volgende verkoop nemen we deze makelaar zeker weer in de arm.

Dhr. J. W. Van Lier
7

Prettige contacten. Er waren wel wat foutjes, maar die zijn snel hersteld. Makelaars waren voorkomend en behulpzaam. Ook nadat het huis verkocht was zijn we voortreffelijk geholpen met tips en adviezen bij de zoektocht naar een volgende woning.

Dhr. B. Wadie
8

Huis binnen 2 weken nadat het de verkoop in ging verkocht! Snelle afhandeling door Marcel en Thijs, prettige samenwerking en duidelijke communicatie.

Anoniem
9

Erg kundig en vriendelijk personeel .we zijn prima geholpen en begeleid met zoeken naar een nieuwe woning.

Willem Plooij
8

Goed en snel. Daar hou ik van.

Willems
9

Het contact tussen makelaar en client is in orde. Samen streven naar een snelle verkoop van de woning.

Danielle Koopman
9

Inlevingsvermogen

Anoniem
8

Het contact verliep goed en de woning is verkocht met de termijn die ik verwachtte. Alleen jammer dat bij de overdracht een onbekende medewerkster aanwezig was dit heb ik als onplezierig ervaren.

Sessink
8

Een prettig contact dat vertrouwen gaf om verder te gaan.

Mevr. Nengerman
9

We hebben goede begeleiding gehad van mensen met kennis van zaken! Prettig en regelmatig contact gehad.

Dhr. Van de Weerd
8

Makelaar heeft ons in korte rijd goed begeleid en na 3 dagen verkoop kunnen regelen. Persoonlijke contact was goed en kwaliteit van fotou2019s en video van zeer goede kwaliteit. Kortom verkoop is goed verlopen.

Dhr. John Boer
9

Prima service! Fijn contact met de makelaar. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Een makelaar met hart voor zijn klanten.

Anoniem
9

Prima, wel wat wisselingen in personeel gedurende de verkoop. Had geen effect op de verkoop gelukkig!

Hiddink
10

Prettige samenwerking, laagdrempelig en professioneel

Anoniem
9

Tijdens het intake gesprek zijn de wensen en verwachtingen uitgesproken en zijn afspraken gemaakt. Deze werden in de praktijk ook nagekomen. De communicatie verliep prettig. De kennis over de snelle ontwikkelingen op de huizenmarkt in dit segment bleek van meerwaarde en goed uit te pakken. Kortom, ik zou deze makelaar aan raden voor de verkoop van je woning.

Mevr. Koeslag
8

Het kontact was heel wisselend moest zelf nog wel eens bellen over het verloop van een bezichtiging. Maar als er een bezichtiging was geweest werd is altijd direct gebeld. En er werd zeer goed naar mijn wensen geluisterd en niet geprobeerd een verkoop door te drukken. Personeel heel aardig.

Anoniem
10

Ik heb de vraagprijs laten bepalen door de makelaar, waarbij ik heb aangegeven een marktconforme prijs te willen vragen. Dat is gebeurd en in een week was het huis verkocht met alle voorwaarden, zoals datum van levering, die wij wilden hebben. Je betaalt wat maar dan krijg je ook wat!

Dhr. Munneke
9

Altijd een goed contact gehad en zijn gedurende de verkoop goed geadviseerd en op de hoogte gehouden. Gewoon een prima kantoor met fijne mensen.

Bashar Wadie
9

Snel, vriendelijke en duidelijk. 10+ Makelaars biedt zijn cliënten een volwaardig pakket aan en waar nodig adviseert hij een Vast goedstylist voor de optimale verkoop. Een makelaar die meedenkt!...

Herman van der Veen
9

Supercontact met makelaar en zeer flexibel in maken van (snelle) afspraken enhet regelen van het te koop zetten van ons huis!

Paul Wokke
7

Eigenlijk komt deze Enquete te vroeg - even afwachten hoe de rest van het proces verloopt...!

Twiggy Van Handenhove
9

Fijn gesprek. Makelaar goed voorbereid.

Mevr. Verbeek jacqueline
9

Zeer prettige makelaar. Belt by vragen altyd netjes terug.alles word tot in detail besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een echte aanrader

Anoniem
8

Eggink denk mee en zo hebben wij ons huis verkocht en ons droomhuisje gekocht.

Anoniem
9

We moesten het huis van onze overleden moeder verkopen en zijn zelf niet woonachtig in de woonplaats. De makelaar heeft ons heel goed geholpen. Er was regelmatig mail en telefonisch contact, wat erg prettig verliep. De woning is na de eerste bezichtiging verkocht voor een prima prijs. We zijn zeer tevreden. Hartelijk dank voor alle hulp en de snelle verkoop.

van Aalst
7

Ingewikkeld was om de juiste foto's en teksten "rond" te krijgen en ook de beschrijving van de diverse ruimten in de plattegronden. De start van de presentatie begon, tot onze verrassing, met een verkeerd bouwjaar! Het heeft enkele dagen gekost voor de internetpagina in orde was. Marcel Bourgonje heft zijn best gedaan om eea zo snel mogelijk in orde te krijgen, maar wij hadden daar wat meer ondersteuning bij gehoopt. Mvrgr, Cobienne van Aalst

Ince
7

Heel fijn en duidelijk intakegesprek. Alles was goed voorbereid.

Dhr. Vincent Dorland
8

Dit was onze eerste verkoop, was graag iets beter geïnformeerd over het hele proces rondom een huis verkopen.

Anoniem
8

We zijn begonnen met een makelaar en daarna heeft een ander van de zelfde makelaardij het overgenomen de ware reden is ons niet bekend!

Terug
Recent bekeken