€ 325.000,- v.o.n.

Te koop: Bouwnummer 3, 6986 Angerlo

Onderdeel van nieuwbouwproject Eldrikseweg Angerlo

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Zoekt u een krachtig concept om vrij te wonen in het buitengebied, maar ook om op steenworpafstand te wonen van Angerlo en Doesburg of op slechts 10 autominuten van Arnhem? Het nieuwbouwplan aan de Eldrikseweg biedt het u!

In het plan worden 3 nieuwbouwwoningen gesitueerd rond een traditioneel erf. De kavel aan de westkant van het erf wordt u aangeboden met een oppervlakte van 2.000 m². Natuurlijk kan aanliggend weiland bijgekocht worden indien dat gewenst is. Daarbij wordt een perceel van 70 m² separaat meegeleverd voor parkeerplaats. Er is een mogelijkheid om op dit perceel een carport/garage/schuur te realiseren.

De woning die u zelf kunt ontwerpen heeft de mogelijkheid om de voorgevel op oost te realiseren voor de ochtendzon en de achtergevel met tuin op west voor de avondzon.

Het erf zal een combinatie van verharding en groen vormen in een vierkant raster. Dit erf is toegankelijk door middel van een oprit van circa 50 meter.

Op de kavel kan een woning gerealiseerd worden met een inhoud van maar liefst 1.000 m³. Kleiner kan uiteraard ook! Een inpandige garage behoort tevens tot de mogelijkheden.

Het perceel wordt opgeleverd, waarbij de diverse nutsvoorzieningen zijn aangelegd tot aan het erf.

Wilt u weten of uw droomwensen in dit unieke plan ligt?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 02073/4029692
Prijs € 325.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 30 maart 2018
Laatste wijziging Vrijdag 30 maart 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.000 m²
Terug
Recent bekeken