Onder optie
€ 215.000,- v.o.n.

Onder optie: Bouwnummer 258, 7007 DA Doetinchem

Onderdeel van nieuwbouwproject Buitenplaats Wijnbergen - Bouwkavels Fase 3

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Buitenplaats Wijnbergen biedt u de kans om uw eigen, unieke droomhuis te (laten) bouwen. Hiervoor kunt u één van de 9 bouwkavels nabij de Kapperskolk kiezen in de groene omgeving van Doetinchem.
U bepaalt helemaal zelf hoe uw woning eruit komt te zien. Samen met uw eigen architect maakt u uw woningontwerp. Vervolgens kan uw aannemer uw woning voor u gaan bouwen.

----------

Doetinchem is met zijn bijna 45.000 inwoners het centrum van de gemeente Doetinchem. De stad stamt waarschijnlijk al uit de negende eeuw en telt nog altijd een aantal historische gebouwen. Doetinchem geldt ook als het kloppend hart van de Achterhoek. Naast voorzieningen als scholen, de schouwburg en het Slingeland Ziekenhuis biedt de stad een grote verscheidenheid aan winkels. Het uitgaansleven is goed vertegenwoordigd en er worden relatief veel evenementen georganiseerd. De rivier de Oude IJssel stroomt door de stad.

Oude Doetinchemseweg
Als beeldreferentie voor de Oude Doetinchemseweg is gekozen voor het boerenerf. Een boerenerf is een begrensd stuk grond waar de boerderij of woonhuis staat, met daarachter een diversiteit aan gebouwen als schuren, stallen en een hooischuur. Voor de structuur van deze buurt betekent dit een afwisselende en open verkaveling waarbij meerdere vrijstaande gebouwen (woningen) steeds geclusterd worden in door hagen omkaderde erven. De erven worden van elkaar gescheiden door groene doorsteken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 2073/3166408
Prijs € 215.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 26 februari 2016
Laatste wijziging Donderdag 7 december 2017
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 681 m²
Terug
Recent bekeken